Q/A #1

2011-12-13 @ 19:33:00

Vad ska du göra efter gymnasiet? Jag tar studenten våren 2013 och kommer nog spendera större delen av sommaren här i Sverige, sedan bär det troligtvis av till LA där jag tänkt studera på antingen Santa Monica College eller Santa Barbara i ungefär ett år.

 

Vad vill du bli när du blir stor? Lycklig. Drömmen är att få arbeta inom media (journalistik/radio/tv) eller med mode. Mitt mål är få jobb på antingen VeckoRevyn, Solo, Elle eller Sofis mode.

 

Vad brukar människor som träffar dig få för intryck av hur du är? Det vet jag faktiskt inte! Tror att jag kan uppfattas som dryg av de som inte känner mig, men det är bara för att jag är så blyg (läs: tyst) när jag träffar folk för första gången. Annars är jag jättesnäll, sprallig och glad!

 

Sparade du ut håret eller blev det så långt av misstag? Mitt hår blev faktiskt såhär långt av misstag. Har haft perioder då jag klippt mig med jämna mellanrum och haft en normallång längd men ibland orkar jag inte klippa mig och då blir det äckligt långt. Kapade dock en decimeter för ett litet tag sedan, så nu är håret lite längre än till brösten. Mycket skönare än innan.

 

Favoritdjur? Jag älskar alla djur! Förutom hajar och småkryp (spindlar = dödsångest).

 

Favoritland? Kan faktiskt inte säga något då jag inte varit utomlands särskilt mycket. Men USA är ett land som jag tror att jag kommer att älska när jag väl åker dit, mentaliteten och människorna är ju helt annorlunda mot här i Sverige. Människorna verkar öppnare, socialare... Sådant älskar jag.

 

Vad fick dig att börja blogga? Mitt växande intresse för mode, antar jag. Något som kan vara intressant att veta är att jag inte kunde ett dyft om mode och bara kände till någon enstaka designer när jag först startade upp modemix. Fake it till you make it!