Q/A

2011-09-19 @ 15:50:00
Var får du inspiration ifrån (bloggar, vänner m.m.) älskar din klädsmak. TACK! Tidningar och andra modebloggare is the shit. Lookbook är hemskt bra också.
Drömplace på jorden att bo på? Just nu trivs jag bra här i Stockholm. Men jag vill prova på att bo utomlands också, i London kanske. Eller USA. Vet att jag vill kunna språket där jag bor i alla fall, haha. Orkar inte lära mig ett helt nytt...
Är du tillsammans med någon? På G? Vem i så fall? Värst vad du var nyfiken i en strut! Haha, nej men jag är singel.
Är du kär? Inte i nuläget.
Beskriv drömkillen och en bra bästis? Drömkillen är ingen kille utan en man. Han ska vara pålitlig, omtänksam och en god lyssnare samt lätt att umgås och prata med. En bra bästis enligt mig är en person man kan vara sig själv med och som tycker om en precis för den man är.
Snyggaste kändisarna från manliga och kvinnliga könet? Från manliga könet: Jude Law, Robert Pattinson, Charlie Sheen (har någon oförklarlig dragningskraft till honom) och Bradley Cooper. Från kvinnliga könet: Kim Kardashian och Megan Fox.
Vad tycker du om Justin Bieber? Han är för ung för mig, höhö. Jobbiga låtar också.
Har du träffat någon/några kändisar och i så fall vilka? Det beror på hur du menar... Jag har kramat Veronica Maggio och träffat de allra flesta inom bloggvärlden (Blogawards 09). Men bloggare är väl inga kändisar, så nja.
Jag undrar om du kan berätta lite om din bakgrund? Är du född i Sverige? Jag är född och uppvuxen här i Sverige. Mamma kommer från Bosnien och pappa från Irak.
Favoritämne i skolan? Svenska. Samhällskunskap är också rätt kul! Man lär sig alltid något nytt. Och så älskar jag diskussioner.
Vad är ditt drömyrke? Om jag fick bestämma så hade jag haft en egen talkshow och sysslat med skådespeleri vid sidan av. Sjukt kul!
 
Hur vill du att din framtid ska se ut? Det enda jag vet är att jag vill gifta mig och bo stort. Ska få plats med en walk-in-closet åtminstone, haha. Det vore helt underbart!
 
Vilken är din favoritlåt med Michael Jackson? Beat it. Blir så glad av den!
 
Jag undrar vilken din ABSOLUTA favoritfilm ever är? Inception. SJUKT bra! Mean girls är också en film som ligger mig varmt om hjärtat. Och Juno.
 
Hurdan är din klass, t.ex tjejerna/killarna i klassen samt din klassföreståndare/mentor? Trivs du bra i klassen? Klassen är rätt splittrad, men det känns ändå lite som att vi är en familj. Sjukt vad många fina människor som går i den klassen alltså. Min mentor är världens bästa!
 
Vad har du för sexuell läggning och vilka är dina favorit sötsaker att mumsa på? Haha, vilken rejäl misstolkning! Jag är heterosexuell och choklad är det bästa jag vet. Äter det varje dag!
 
Har du nånsin gråtit över en kille? Hur gammal var du första gången du gjorde det isåfall? Ja, många gånger. Jag var väl runt 9 år gammal.
 
Har du tandställning? Ja, snart haft den i ett år. Inte långt kvar nu!