Dagens dissar

2015-06-23 @ 23:53:00
- Stop Yulin. Ni har säkert hört talas om Yulin, hundätarfestivalen i Kina som väckt enorm uppståndelse i sociala medier? Fine, jättefint och bra att vilja stoppa denna hemska tradition. MEN vilken västerländsk jävla dubbelmoral å andra sidan. Bara för att de är hundar och "närmare" oss människor så är det hemskt. Vet människor hur köttindustrin ser ut idag? Antagligen. Bryr de sig lika mycket? Svar nej.
 
- Överviktiga barn. Så himla, himla tragiskt och här måste jag ta mig friheten att beskylla föräldrarna. Uppmana till fysisk aktivitet, köp bra mat, skippa halvfabrikat, fett och socker på vardagar och var hellre lite kontrollerande än för frikostiga med skräpmat. Era barn mår INTE bra den dagen de drabbas av typ 2-Diabetes... Och de är definitivt inte papperskorgar. Skippa ursäkter såsom dålig ekonomi - det går faktiskt att göra billig, näringsrik och någorlunda snabb mat.
 
- Att man inte sjunger Sveriges nationalsång på skolavslutningar längre (såvitt jag vet? rätta mig om jag har fel). Det var en sak jag verkligen älskade och som jag älskar än idag, den är otroligt vacker. 
 
- Människor som fotograferar/filmar olyckor istället för att ingripa när det faktiskt är möjligt att göra något. Hur tusan tänker man då? Visa lite civilkurage!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: