Saker ni inte visste om mig

2010-12-28 @ 16:48:01
- Jag är livrädd för spindlar, hajar och djupt vatten. Kliver aldrig i en pool eller sjö om jag inte är helt säker på att jag bottnar.

- Min allra största skräck är att i framtiden leva ensam och olycklig, helt utan sambo/man och barn. Jag vill gifta mig och få minst ett barn innan jag dör.

- Jag är jätte fascinerad av graviditeter och förlossningar. Kan sitta och glo på förlossningar dagarna i ända, haha! Barnmorska är definitivt ett tänkbart framtidsyrke.

- Jag var 100% seriös när jag sa att jag ville göra en bröstförstoring för ett tag sedan. Dock är det inget jag står för idag, för jag är -  tro det eller ej, nöjd med mina små bröst.

- Jag är inte särskilt överförtjust i att krama folk av samma kön. Tycker det är mysigare att krama folk av det motsatta könet, oavsett om det är någon i samma ålder eller någon som är 30 år äldre.

- Jag har skrivit ända sedan jag var runt 9 år. Jag drömde då om att bli författare och skrev sagoliknande berättelser och läste upp för klassen. Bestämde mig ungefär ett år senare för att skriva en bok. Den blev 9 sidor lång, längre kom jag inte. Minns att jag blev lite smått sur över att en annan tjej tog efter mig och hann färdigt med sin bok före mig och påstod att hon var först, haha! Det var tider det.

- Jag har totalt 5 hål i öronen. 3 på höger, 2 på vänster.

- Det dyraste jag någonsin köpt eller gjort är tandställningen jag har just nu. Priset? 35 000 kr!

- Jag pratar väldigt mycket när jag känner mig bekväm i mitt sällskap, väldigt lite när jag känner mig mindre bekväm. På grundskolan babblade jag på så mycket på lektionerna att jag blev utslängd och fick hemringningar flera gånger i veckan.

Är det något särskilt ni undrar över, som inte står med här? Ställ frågan i kommentarsfältet så tar jag upp det i nästa blogginlägg!


Pinocchio

2010-12-23 @ 17:50:14


Lillebror tycker jag påminner om pinocchio på den här bilden. Haha! Vad han grundar den kommentaren på vet jag inte. Näsan kanske? Nu ska jag åka och handla de sista julklapparna, ute i sista minuten som vanligt. Ni får ha det så gott! x


Karin bylund/modette

2010-12-22 @ 17:45:34



I brist på annat att blogga om tänkte jag passa på att tipsa om en inspirerande, helt galet bra blogg som jag klickar mig in på nästan dagligen. Har du inget bättre för dig? Klicka dig då in på http://nyheter24.se/modette/karinbylund och njut!



H&M våren 2011

2010-12-21 @ 00:24:53



Våren på H&M ser ljus ut, bokstavligt talat. Älskar de hudnära, beigeaktiga tonerna och den slappa, avslappnade stilen. So far so good! Apropå denna färgskala köpte jag en kavaj i en liknande nyans för någon dag sedan. Bilder kommer!
Nu tänkte jag ägna resten av min vakna tid åt att stirra mig blind på kläder, sånt blir man glad av! Natti natti



Sleep tight

2010-12-19 @ 22:11:33




Större delen av dagen har ägnats åt plugg vilket förstås är urtrist, men nödvändigt. Därav har bloggen blivit lidande, men snart är det jullov i alla fall. Jag toklängtar! Nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och försöka sova, i brist på
annat bjussar jag på dessa bilder funna på flickr.com. Galet fina och mysiga enligt min mening. Godnatt!



Triss i ringar

2010-12-17 @ 18:25:09



Skulle egentligen publicerat det här inlägget igår, men av någon konstig anledning strulade bloggen. Gick hur som helst in på JC en snabbis igår utan några förväntningar alls. Och så får jag syn på dessa! Alla tre fick givetvis följa med hem, älskar verkligen ringar och så var de ju så billiga. 50 kronor styck, verkligen ett hett tips!



Julklappstips

2010-12-15 @ 18:34:09


Alla vet ju att det här med julklappar varje år är en kluris. Jag personligen hade blivit jätteglad om jag fått något av det här i julklapp! Tänk på att småsaker kan göra en minst lika glad som en bunt med sedlar. Ett litet tips bara.  



Ballerinaskor x2

2010-12-14 @ 09:31:32


Här har ni ett litet smakprov på vad jag fick i födelsedagspresent. Det första paret är köpa på forever21.com och de svarta med silverfärgade nitar köpte jag inne på eurosko (inte för mina egna pengar förstås!) Vad tycks?


Metallic

2010-12-11 @ 14:59:30




På rätt person tror jag det här armbandet kan bli helt galet snyggt! Från h&m (dock verkar det vara slutsålt på hemsidan?)



Back on track

2010-12-10 @ 23:48:51



Kände att det var på tiden att ge ifrån sig ett livstecken, för jo - jag lever. Dock har ju det här med regelbunden uppdatering aldrig tillhört min starka sida, men jag försöker verkligen. Jag tror inte ni inser hur många inlägg jag
faktiskt skriver, bara för att sedan låta inläggen hamna bland mina utkast. Ganska onödigt alltså, men jag ska försöka bättra mig. Nu fan kör vi, jag är redo!