Q/A #2

2011-12-20 @ 21:06:00

 

Älskar din blogg. Får så bra inspiration! Varifrån hämtar du din inspiration? Tusen tack fina du! Det värmer verkligen att höra. Jag inspireras av andra bloggare, modemagasin, lookbook mfl. Även filmer ibland.

 

Vad gör du mest under en bussresa? Drömmer mig bort... Eller spelar "Smurf's Village" där spelet går ut på att man planterar och odlar grönsaker, haha. Barnsligt kul! Ligger faktiskt redan på level 17.

 

Vilken mat äter du helst? Jag äter mer än gärna grekiskt, laxpasta, pasta med pesto, sushi eller tacos. Lite allt möjligt alltså. Jag älskar mat!

 

Favoritfärg? Det varierar väldigt mycket från tid till tid. Just nu är jag inSNÖAD på vitt (ha-ha).

 

Om du kunde vara ett djur, vilket skulle det vara och varför? Jag hade nog velat vara någon typ av uthållig fågel… En örn kanske? Tänk att kunna flyga runt hela jorden! Drömmen.

 

Har du djur? Japp, två undulater! Världens finaste.

 

Hur var det under din "ätstörningsperiod"? Jobbigt. Jag vägde 51 som minst och kunde nypa mig i armarna (min allra smalaste kroppsdel) framför spegeln och börja gråta. Ganska sjukt.

 

Hur var din högstadietid? Hur var du då? I början av högstadiet (årskurs 6) mådde jag skit, jag var utstött och blev retad för min klädstil, musiksmak och hårfärg. Men sedan blev det bättre! Nian var nog ändå bäst (trots mammas sjukdom och min hastiga viktnedgång på 11 kilo).

 

Om jag inte misstar mig skrev du något om din mamma för ett bra tag sedan, vad handlade det om? Kram! Hon fick bröstcancer för 2,5 år sedan men är frisk idag. Puss!

 

Hur många är ni i familjen? Fyra. Det är jag, mina föräldrar och min 11-åriga lillebror.

 

Hur gjorde du för att gå ner i vikt? Jag åt gröt, gröt, gröt och gröt. Drack smoothies ibland, käkade äppelcidervinäger piller och drack mycket vatten. Typ. Motionerade faktiskt ingenting alls, däremot somnade jag ofta vrålhungrig eller med svåra magsmärtor. Effekten av detta, bortsett från att jag övergick från överviktig till underviktig(!), var ett visst antal svimningsanfall och läkarbesök.Dagens bekännelse

2011-12-19 @ 21:13:27
Jag är hemligt förälskad i fina shoppingkassar. Acne's är en av mina personliga favoriter, rosa som de är. Tycker det är jättetråkigt att inte fler butiker satsar på snyggare shoppingkassar, för visst vore livet en aning roligare då? Bilderna har jag snott här och här (ska bli bättre på att fota själv, det lovar jag!)


Q/A #1

2011-12-13 @ 19:33:00

Vad ska du göra efter gymnasiet? Jag tar studenten våren 2013 och kommer nog spendera större delen av sommaren här i Sverige, sedan bär det troligtvis av till LA där jag tänkt studera på antingen Santa Monica College eller Santa Barbara i ungefär ett år.

 

Vad vill du bli när du blir stor? Lycklig. Drömmen är att få arbeta inom media (journalistik/radio/tv) eller med mode. Mitt mål är få jobb på antingen VeckoRevyn, Solo, Elle eller Sofis mode.

 

Vad brukar människor som träffar dig få för intryck av hur du är? Det vet jag faktiskt inte! Tror att jag kan uppfattas som dryg av de som inte känner mig, men det är bara för att jag är så blyg (läs: tyst) när jag träffar folk för första gången. Annars är jag jättesnäll, sprallig och glad!

 

Sparade du ut håret eller blev det så långt av misstag? Mitt hår blev faktiskt såhär långt av misstag. Har haft perioder då jag klippt mig med jämna mellanrum och haft en normallång längd men ibland orkar jag inte klippa mig och då blir det äckligt långt. Kapade dock en decimeter för ett litet tag sedan, så nu är håret lite längre än till brösten. Mycket skönare än innan.

 

Favoritdjur? Jag älskar alla djur! Förutom hajar och småkryp (spindlar = dödsångest).

 

Favoritland? Kan faktiskt inte säga något då jag inte varit utomlands särskilt mycket. Men USA är ett land som jag tror att jag kommer att älska när jag väl åker dit, mentaliteten och människorna är ju helt annorlunda mot här i Sverige. Människorna verkar öppnare, socialare... Sådant älskar jag.

 

Vad fick dig att börja blogga? Mitt växande intresse för mode, antar jag. Något som kan vara intressant att veta är att jag inte kunde ett dyft om mode och bara kände till någon enstaka designer när jag först startade upp modemix. Fake it till you make it!H&M S/S 12

2011-12-12 @ 16:44:09
Bilderna är tagna från Frida Fahrman

Det ser ut att bli en ljus, färgglad vår för H&M's del. Och eftersom jag lovat mig själv att sluta köpa mörka, "tråkiga" plagg så passar det här mig utomordentligt bra. Längtar redan till våren! Gillar bland annat den vita tröjan på bild numero cuatro, halsbandet med det spetsiga hänget, den vita skinnvästen och den silvriga paljettröjan. Glatt ska det va´!


Armour ring

2011-12-10 @ 20:38:51
Idag har jag agerat shoppingassistent åt en kär vän. Riktigt kul! Själv hittade jag inget som föll mig i smaken förutom den här ringen, så den köpte jag. 79 kronor på JC och den finns även i silver.


Mitt i prick

2011-12-02 @ 16:55:05
Tycks om min nya klänning? Tänker mig denna till svarta strumpbyxor, nitade boots och en slarvig tofs. Bilden har jag snott härifrån