Dreamcatcher

2011-01-30 @ 15:30:29


Idag har varit en bra dag! Att för engångsskull få sova ut, vakna upp till solsken och starta dagen med en god, fruktig smoothie måste nog vara något bland det bästa som finns. Nu blir det plugg följt av stylisterna!



Budgettips: smycken

2011-01-27 @ 17:00:02




Puderrosa/beige

2011-01-25 @ 16:15:44

Blev alldeles till mig av lycka när jag fann denna snygging till plånbok inne på monki tidigare idag. Priset? 80 kr!
På bild numero uno skymtar ni en kavaj jag köpte för ett tag sedan, från H&M.


Love at first sight

2011-01-22 @ 17:07:00


Det är inte ofta man ser mig iklädd shorts, särskilt inte vita sådana - i mocka dessutom. Bruna, stora kuvertväske liknande väskor brukar jag inte heller bära under armen till vardags. Men vem har sagt att det är för sent för sådant 
nu? Dessa (i mina ögon) fantastiska ting säljs på H&M fro.m nästa månad. Kärlek vid första ögonkastet? Helt klart!



Utkast: Jan. 21, 2011

2011-01-21 @ 19:28:00
 
Har precis hoppat i ett par mjukisbrallor i väntan på en kär vän. Resten av fredagen ska ägnas åt garderobsrensning,
tv-tittande och skitsnack. Självklart håller chipspåsen oss sällskap! Blir nog hur bra som helst tror jag. Trevlig helg!


Standing in the corner

2011-01-21 @ 12:52:18



Hallå där! Här kommer jag med ett litet fredagstips. Jag har lagt upp massvis med kläder, skor och accessoarer till försäljning. Hoppas ni hittar något ni gillar! KLICK



Monki favoriter

2011-01-10 @ 15:00:00



Monki har fått in en del nytt på deras hemsida. Det här är några av mina favoriter! Den cerisefärgade bh:n tror jag kan bli hur fin som helst om man låter den sticka fram lite försiktigt under ett slappt linne eller en vit oversize t-shirt, speciellt framåt sommaren med en förhoppningsvis något brunare kropp. Något ni gillade extra mycket?

Det här inlägget är förövrigt förprogrammerat, sitter i skolbänken och dör till halv fem idag. Kanske slänger in en dagens när jag kommer hem, om jag lyckas finna orken till det. Annars däckar jag väl på soffan som vanligt, men jag ska försöka få in något inlägg eller två i alla fall. Puss och kram!



Myskväll

2011-01-06 @ 20:13:00

Blir en väldans massa filmtittande nu under vinterhalvåret, men jag gillart! Nu tänkte jag krypa ner under täcket med favoritglassen och se mean girls. Tröttnar aldrig på den filmen, klockren! Vad gör ni ikväll?


Fairytale

2011-01-05 @ 16:39:00

Töntig rubrik? Check! Tänkte mest dela med mig av den här bedårande bilden tagen från ikeas hemsida.
Liksom va, ikea?! Blev väldigt förvånad där faktiskt. Ser alldeles sagolikt ut, älskart!


Five favourites

2011-01-05 @ 13:23:10



1. Acne 2. Alexander McQueen 3. Monki 4. Hennes & Mauritz 5. Miu miu/Net-a-porter.com



Marc by marc jacobs

2011-01-03 @ 21:31:52

                         

Jag har varit så otroligt sugen på den här t-shirten på sistone och tvekade inte en sekund när jag fick syn på den inne i Marc jacobs butiken här i Stockholm. Passade på att köpa med mig en leopardmönstrad nyckelring också. Är så nöjd så!

För er som är nyfikna på hur jag tänkte bära t-shirten: Jag tänker mig ett par svarta, åtsittande jeans eller jeansleggins, en uppknäppt svart kavaj, färgglada naglar, många ringar på fingrarna och så klackar till det förstås. Blir nog hur bra som helst tror jag! Bilderna är lånade från Alexandra och Caroline    



Årsresumé 2010

2011-01-03 @ 02:32:00

Januari - En grå, snöig och allmänt tråkig månad. Gick ofta iklädd mina iskalla boots och promenerade runt på stockholms slaskiga gator med bortdomnade fossingar. Samlade på söta örhängen föreställandes rosetter, marshmallows, körsbär och eiffeltorn.



Februari - Köade i tretton timmar för att få se mitt favoritband för första gången någonsin. Sprang in och greppade tag om stängslet längst fram med bortdomnade fötter. Sedan började jag gråta, jag var så lycklig. Allt var perfekt <3


Mars - Köpte ett par bruna kilklackar, missbrukade dem. Bar ofta kavaj plus kedjehalsband. Köpte ett mintgrönt nagellack.


April - Åkte på kryssning med två av mina närmsta vänner. Solen tittade fram bakom molnen och bloggen fyllde 2 år.


Maj - Gick på lady gagas konsert den åttonde. Körsbärsblommorna hade slagit ut i blom och jag passade på att fotografera. Min militärgröna jacka var en stor favorit. Gick även på Kissies läsarträff.


Juni - Hade avslutningsbal och gick ut nian. Köpte en klädstång och drog iväg till Trelleborg strax utanför Malmö med min kusin för att komma bort från allting vilket jag kände mig i stort behov av just då.


Juli - Åkte till kolmården med min familj och bodde på hotell där i 2 nätter. Såg kent för andra gången.


Augusti - Köpte mina efterlängtade monsterklackar och firade Carita som fyllde femton. Började på gymnasiet.


September - Köpte en leopardring, tog egobilder och försökte uttrycka min kärlek till kent i ord genom att skriva en krönika. Gick väl sådär.


Oktober - Gick på idol och kunde efter det stryka "Krama anders bagge" från min innan jag dör - lista.


November/December - Videobloggade och fyllde sexton. Fortsatte shoppa ringar, firade jul med min kusin och hade moster på besök i en vecka. Gott nytt år!