Ren lycka

2011-09-25 @ 23:41:37
Jag vet att det låter som en klyscha, men jag har precis insett att ingenting är omöjligt. Så därför tänker jag skita i alla som gång på gång försöker intala mig att jag kommer misslyckas, att jag är en "dreamer", att jag är "gulligt naiv" och "dum i huvudet" bara för att jag har drömmar och framtidsmål. Men det folk inte fattar är att det är på riktigt för mig. Det är mer än bara drömmar, det är mina verkliga livsmål. Varför skulle det vara omöjligt att göra det man vill? Bara för att någon annan lever ett misslyckat liv och försöker intala en att alla andra också kommer bli lika olyckliga och miserabla? Nja, fuck them. Man ska inte lyssna på sådana människor. ALDRIG! Gör det du vill och skit i vad alla andra säger. Det är lättare sagt än gjort, jag vet. Jag har brytit ihop många gånger på grund av vad folk sagt till mig om hur jävla misslyckad jag är och hur jag kommer att sluta. Men fan vad fel de har. Jag tänker göra det jag drömmer om OAVSETT vad alla andra tycker (skratta på ni - skrattar bäst som skrattar sist) och leva mitt liv in my own way. Livet är för kort för att leva för någon annan och för kort för att inte göra det man verkligen vill. Get your own life and stay out off mine. Typ. Så, varför är jag så lycklig? För att jag insett vad det är jag vill göra. Det känns så jävla rätt. Jag är lycklig för första gången på länge. Men, innan jag börjar planera min framtid som troligtvis blir utomlands ska jag gå färdigt gymnasiet och njuta av livet här i Sverige så gott det går. Sedan bär det av mot... Ja, det får vi se då! Nu ska jag sova.


Time goes by

2011-09-24 @ 13:45:02
Fick hem det här jättefina klockuret för bara ett par dagar sedan. Tusen tack http://ninecitrus.com för den fina gåvan! Ninecitrus har förövrigt grymma smycken för jättesnälla priser, helt klart värt att spana in. Tips!


Höstfavoriter

2011-09-20 @ 19:47:20
Några av mina personliga favoriter inför hösten. Hej ha-begär! För inköpsställen/priser klicka här


Q/A

2011-09-19 @ 15:50:00
Var får du inspiration ifrån (bloggar, vänner m.m.) älskar din klädsmak. TACK! Tidningar och andra modebloggare is the shit. Lookbook är hemskt bra också.
Drömplace på jorden att bo på? Just nu trivs jag bra här i Stockholm. Men jag vill prova på att bo utomlands också, i London kanske. Eller USA. Vet att jag vill kunna språket där jag bor i alla fall, haha. Orkar inte lära mig ett helt nytt...
Är du tillsammans med någon? På G? Vem i så fall? Värst vad du var nyfiken i en strut! Haha, nej men jag är singel.
Är du kär? Inte i nuläget.
Beskriv drömkillen och en bra bästis? Drömkillen är ingen kille utan en man. Han ska vara pålitlig, omtänksam och en god lyssnare samt lätt att umgås och prata med. En bra bästis enligt mig är en person man kan vara sig själv med och som tycker om en precis för den man är.
Snyggaste kändisarna från manliga och kvinnliga könet? Från manliga könet: Jude Law, Robert Pattinson, Charlie Sheen (har någon oförklarlig dragningskraft till honom) och Bradley Cooper. Från kvinnliga könet: Kim Kardashian och Megan Fox.
Vad tycker du om Justin Bieber? Han är för ung för mig, höhö. Jobbiga låtar också.
Har du träffat någon/några kändisar och i så fall vilka? Det beror på hur du menar... Jag har kramat Veronica Maggio och träffat de allra flesta inom bloggvärlden (Blogawards 09). Men bloggare är väl inga kändisar, så nja.
Jag undrar om du kan berätta lite om din bakgrund? Är du född i Sverige? Jag är född och uppvuxen här i Sverige. Mamma kommer från Bosnien och pappa från Irak.
Favoritämne i skolan? Svenska. Samhällskunskap är också rätt kul! Man lär sig alltid något nytt. Och så älskar jag diskussioner.
Vad är ditt drömyrke? Om jag fick bestämma så hade jag haft en egen talkshow och sysslat med skådespeleri vid sidan av. Sjukt kul!
 
Hur vill du att din framtid ska se ut? Det enda jag vet är att jag vill gifta mig och bo stort. Ska få plats med en walk-in-closet åtminstone, haha. Det vore helt underbart!
 
Vilken är din favoritlåt med Michael Jackson? Beat it. Blir så glad av den!
 
Jag undrar vilken din ABSOLUTA favoritfilm ever är? Inception. SJUKT bra! Mean girls är också en film som ligger mig varmt om hjärtat. Och Juno.
 
Hurdan är din klass, t.ex tjejerna/killarna i klassen samt din klassföreståndare/mentor? Trivs du bra i klassen? Klassen är rätt splittrad, men det känns ändå lite som att vi är en familj. Sjukt vad många fina människor som går i den klassen alltså. Min mentor är världens bästa!
 
Vad har du för sexuell läggning och vilka är dina favorit sötsaker att mumsa på? Haha, vilken rejäl misstolkning! Jag är heterosexuell och choklad är det bästa jag vet. Äter det varje dag!
 
Har du nånsin gråtit över en kille? Hur gammal var du första gången du gjorde det isåfall? Ja, många gånger. Jag var väl runt 9 år gammal.
 
Har du tandställning? Ja, snart haft den i ett år. Inte långt kvar nu!


Brunt skinn

2011-09-11 @ 21:39:33
Dagens ha-begär: Dessa shorts från H&M. Så himla fina!


Den vita skjortan

2011-09-08 @ 22:29:51
BUDGET: Vit skjorta från Weekday, 550 kr. 
LYX: Vit skjorta från J. Crew/Net-a-porter.com, 750 kr.

Höstens modemåste #3: Den vita skjortan. Allra helst ska den vara knäppt hela vägen upp och bäras ihop med ett par kostymbyxor, en kavaj och eventuellt ett par loafers för en maskulinare look. Hur jag bär upp en sådan här ska ni få se mycket snart.