Blogawards 2012

2012-04-28 @ 15:00:32
Utan all fantastisk respons jag får från er läsare hade bloggen inte alls varit densamma. Hade troligtvis lagt ner för längesen om det inte vore för er! Hur som haver, ni som gillar min blogg får hemskt gärna nominera mig här då jag drömt om att vinna Sveriges största bloggpris i många år nu. Även om chansen är rätt liten är det ju värt ett försök, eller hur? PUSS!


Du kan om du vill

2012-04-28 @ 14:48:00

Jag läste en mycket intressant artikel för ett par dagar sedan. Den handlade i stort sett om hur vi ofta sätter käppar i hjulet för oss själva genom att tänka "jag kan inte", "det är för orealistiskt", "det är för svårt" vilket gör att vi ofta ger upp innan vi ens har börjat - och därmed misslyckas. Hemligheten är att helt enkelt intala sig själv att man faktiskt kan och huvudsakligen försöka. Du kan ju inte bli konstnär om du låter dina målningar samla damm i en byrålåda och väntar på att ödet ska ta hand om resten.

 

Jag har alltid tyckt om att skriva, vilket jag har gjort sedan barnsben. Tråkigt nog har jag aldrig haft mina föräldrars fulla stöd när det gäller mitt skrivande, vilket har varit både jobbigt och svårt. Jag kunde få tio av mina texter publicerade i en tidning utan att de tog sig tiden att läsa en enda. Men huvudsaken är att jag fortsatte kämpa trots det och inte gav upp. Jag lärde mig nämligen någonting väldigt viktigt på vägen, och det är att vi styr vårt eget öde. Du kan inte förlita dig på ödet och hoppas att det ska gå hur bra som helst utan att faktiskt göra någonting själv. Det handlar till största delen om din egen inställning. Är du inställd på att nå ditt slutgiltiga mål och är beredd att kämpa för det, så är chansen betydligt större att du faktiskt kommer att lyckas. Så länge du tror på dig själv så kommer det att gå bra, det kan jag nästan med all säkerhet säga. Och vad händer egentligen om det inte skulle gå som du tänkt dig? Du har ju trots allt gett det ett försök och provat dina vingar.

 

Idag är jag lyckligare än någonsin för att jag valde att gå min egen väg. Jag valde varken den linjen eller inriktningen som mina föräldrar helst av allt skulle vilja se mig gå, utan lyssnade till mitt eget hjärta istället. Ibland måste man helt enkelt våga ta steget utför stupet för att se om vingarna bär. För det är först då du är redo att ta risken och prova dina vingar som du får veta svaret, annars lär du sväva i ovisshet tills den dagen du dör. Frågan är - vill du det?Säljes: Vårens IT-pumps

2012-04-25 @ 22:40:23
Det gör ont att behöva erkänna det men mina absoluta favoritskor är för små. Så små att jag knappt får i foten. Därför tänkte jag höra om det är någon av er som vill köpa dem? De är i storlek 38 men väldigt små i storleken. 599 kronor hur som helst, maila vid intresse. SÅLDA!


Sjukling

2012-04-18 @ 20:58:27
Jag är sjuk och mår rent ut sagt piss (kan knappt sitta upp), därav den uteblivna uppdateringen.


Nowhere s/s 12

2012-04-14 @ 15:38:45

Ni har väl inte missat att större delen av Nowhere's vår/sommarkollektion har släppts? HärClose-up

2012-04-14 @ 15:36:02
En close-up på dagens outfit... Hade gärna burit mina svarta pumps till det här, men eftersom snön envisas med att finnas till så går det nog inte. En snöflinga till och jag flyr landet!


Lyx eller budget - vad väljer du?

2012-04-07 @ 23:41:46

Jag har totalförälskat mig i Isabel Marant's omtalade "Dicker boots" och äntligen lyckats finna ett par i budget-variant. 4100 kronor kostar originalet, kopiorna endast 749 på Ellos.se. Favoriter?


Klassiska pumps

2012-04-07 @ 19:27:01
Äntligen ett par enkla, klassiska pumps! Piffar enkelt upp en tråkig outfit till vardags. 199 kr!


Jag vill och jag ska...

2012-04-06 @ 17:25:00
Dricka Tropicana's apelsinjuice på en spårvagn i San Francisco (reklamen, ni vet?).

Shoppa loss i New York, gärna på Victoria's Secret.

Utforska Dubai - Rida kamel, göra en hennatatuering etcetera.

Strosa omkring på gatorna i Cinque Terre.

Uppleva våren i Paris.

Åka till Moskva för att se den här sagolika byggnaden.

Leva LA life.


Organiserat kaos

2012-04-04 @ 23:13:00
Om det är något jag verkligen älskar så är det sådan här typ av inredning, där kläderna ligger i fokus och ser sådär stökigt organiserade ut (som hos fröken Blick ovan). Hur fint som helst!