En tisdagslista

2015-06-30 @ 23:43:19
Vad ser du fram emot den här veckan?
Att packa ned mina finaste kläder i en resväska och åka till Bosnien med mamma och lillebror.
Behöver verkligen komma bort och saknar Bosnien SÅ HIMLA MYCKET.
 
Ska du laga någon härlig mat den här veckan?
Inte såvitt jag vet, räcker gott och väl med salladen jag gör på mitt jobb. Rev så många morötter igår att jag börjar oroa mig för att jag kommer få oproportionerliga armar.
 
Säg en grej som du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för att göra den här veckan.
Hmm... Handla lite inför avresan på söndag och träffa vänner.
 
Vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?
Kämpa (blir trött av jobb).
 
Vad gjorde du igår kväll?
Tog en nap typ, haha. Och gav bort en stor kasse med massor av fina, nästan oanvända kläder till second hand-butiken mamma praktiserar i.
 
En bild som symboliserar denna dag:
Vad åt du till frukost idag?
Havregrynsgröt + en kopp kaffe med lite mjölk i. Och förstås ett glas vatten till, som alltid.
 
Vilken tid på morgonen vaknar du?
Självmant eller när jag ställt in alarm? Stiger upp 07.00 (eller ok, typ 07.10) varje morgon nu när jag jobbar. Är jag ledig kan jag verkligen vakna hur sent som helst.
 
Hur ser du oftast ut till vardags?
Svarta jeans, någon fin blus, ballerinaskor, utsläppt hår med snedbena. Typ jävligt tråkig och svart som min själ.


Drömmig lägenhet

2015-06-30 @ 23:30:17
Wow, vilken fantastiskt fin och välinredd lägenhet (Petra Tungårdens gamla). Är nog lite kär...


Dagens dissar

2015-06-23 @ 23:53:00
- Stop Yulin. Ni har säkert hört talas om Yulin, hundätarfestivalen i Kina som väckt enorm uppståndelse i sociala medier? Fine, jättefint och bra att vilja stoppa denna hemska tradition. MEN vilken västerländsk jävla dubbelmoral å andra sidan. Bara för att de är hundar och "närmare" oss människor så är det hemskt. Vet människor hur köttindustrin ser ut idag? Antagligen. Bryr de sig lika mycket? Svar nej.
 
- Överviktiga barn. Så himla, himla tragiskt och här måste jag ta mig friheten att beskylla föräldrarna. Uppmana till fysisk aktivitet, köp bra mat, skippa halvfabrikat, fett och socker på vardagar och var hellre lite kontrollerande än för frikostiga med skräpmat. Era barn mår INTE bra den dagen de drabbas av typ 2-Diabetes... Och de är definitivt inte papperskorgar. Skippa ursäkter såsom dålig ekonomi - det går faktiskt att göra billig, näringsrik och någorlunda snabb mat.
 
- Att man inte sjunger Sveriges nationalsång på skolavslutningar längre (såvitt jag vet? rätta mig om jag har fel). Det var en sak jag verkligen älskade och som jag älskar än idag, den är otroligt vacker. 
 
- Människor som fotograferar/filmar olyckor istället för att ingripa när det faktiskt är möjligt att göra något. Hur tusan tänker man då? Visa lite civilkurage!


Ett livstecken

2015-06-23 @ 23:41:00
Hej mina hjärtan. Hur mår ni? Det känns som om jag helt har glömt av bloggen men något som sätter käppar i hjulet för mitt bloggande är *trumvirvel* jag själv. Vill att allt ska vara näst intill perfekt men det är det ju ändå aldrig. Så nu försöker jag, för miljonte gången, återuppta bloggandet men under mer avslappnade former. Får se hur det går, har ingen direkt plan men nu kör vi! Något särskilt ni vill läsa om?


Chanelinspired bag

2015-06-02 @ 23:58:28
If you can't stop thinking about it - buy it. En svart/vit outfit (tänk er en vit blus med svarta kostymbyxor till) i kombination med den här väskan... Ja, jag vet inte om jag behöver säga mer än så? 559 kr, från zara.