Snabb frågestund

2010-08-31 @ 22:10:01



Jag tänkte att vi kör på en snabb frågestund, ni frågar - jag svarar. Go go go!



Monsterklackarna

2010-08-29 @ 19:05:42



För snart ett år sedan ägnade jag ett flertal inlägg åt de här skorna, jag skrev om hur gärna jag ville ha dem trots obekvämligheten, den monsterhöga klacken och priset som då låg på 500. När jag sedan gick in på dinsko idag i ett pyttelitet, övergivet köpcentrum nästan ett helt år senare och fick syn på dem - det sista paret i min storlek, för 200 (!) så blev det ett köp. ÄNTLIGEN är dom mina, som jag längtat och väntat! Ett lyckligt avslut på en lyckad helg. 



+++++

2010-08-28 @ 13:00:50


                                                                            Ph. Jason Lee Perry

Näsan rinner likt en vattenkran, har åkt på en rejäl (och som känns som en evig) förkylning, blä. För tillfället sitter jag iklädd ett par slitna mjukisbrallor, en töntig t-shirt och duntufflor. Har varit dötrött hela veckan varav den usla uppdateringen, känner mig verkligen.. dålig. Men! En ny bloggdesign är på gång, ska sitta och pyssla lite med den nu



Detaljer från mitt rum

2010-08-23 @ 22:01:13




Today's wish/dagens ha-begär

2010-08-22 @ 13:30:32

Dagens ha-begär i form av en slapp, oversized t-shirt/tunika från modekungen.se
Jag gillar't väldigt mucho! Kan tänka mig att den blir fin till ett par mönstrade/svarta tights, höga klackar och stora silversmycken till. Och varför inte med denna wang-kopian hängandes över ena axeln? Så hade jag mer än gärna gått klädd idag om jag fick bestämma.


Goddagens

2010-08-21 @ 13:44:25


Ang. bilden: Jag är knäpp, jag vet.

Heeeej där! Tagit en lång sovmorgon idag, har precis ätit frukost i lugn och ro och nu tänkte jag hoppa in i duschen. Får se vad som händer sedan, funderar på att göra om bloggen lite igen. Jag tröttnar rätt fort, men nu när hösten är runt hörnet så känns det inte mer än rätt med en förändring/uppfräschning på bloggen. Intresseklubben antecknar va? Hörs alldeles strax!



Höstinspiration

2010-08-20 @ 15:51:47



Boots/scorett, Halsduk/ellos, Resterande/hm.com

Stora stickade halsdukar, grövre boots, synligt svarta silversmycken, grafiska mönster, militärgrönt, puderrosa, päls (läs: fake såklart). Apsnyggt! Pälsvästen och klänningen har förresten inte kommit ut till försäljning än, men gör det någon gång under v. 33-35. Så här vill jag se ut i höst! Dagens fråga: Vad tänker DU satsa på inför hösten i klädväg?



New boots

2010-08-19 @ 23:18:26



New boots/nya boots från Dinsko, 499 kronor. Ett supertips till alla er som är på jakt efter ett par höst eller vinterstövlar, riktigt snygga om jag får säga det själv. Väldigt lika dessa som såldes på monki förra hösten (som jag förövrigt desperat sprang omkring och letade efter - dock förgäves), men nu har jag ju i alla fall dessa som duger minst lika bra.

Och förresten, jag vet att min blogg varit lite tråkig lately. Har mest visat upp nyinköpta saker, knappt några outfits eller mig själv (vilket jag vet att ni uppskattar!), så det ska jag försöka bli bättre på. Dock så har jag haft en del att göra, men självklart hinner man blogga 1-2 gånger om dagen om man prioriterar rätt, så det måste jag bli bättre på. Imorgon ska jag till tandläkaren för att ta röntgenbilder, sedan åker tandställningen på i September någon gång! Och på måndag börjar jag 1:a ring. Så, nu vet ni lite mer i alla fall. Hörs imorgon!



Kolla vad som kom på posten idag..

2010-08-17 @ 18:06:19


En ny väska! (den marinblåa med ett guldfärgat chanelmärke). Jag vann den i en tävling via denna blogg och den kommer från vintagesmulor.se, en webshop med enbart vintageväskor, accessoarer och plagg. Tusen tack! Jag gillar den verkligen. Vad tycker ni, kära läsare? 



Mintgröna bågar

2010-08-17 @ 00:10:38


Har helt och hållet glömt bort att visa upp mina nyinköpta solglasögon som jag reafyndade på ginatricot för 3 tior. Superbra! Stockholms modevecka har ju förresten dragit igång nu med modevisningar och allt vad det innebär. Det var tänkt att jag skulle gå på styleins visning idag men jag försov mig. Hur lyckas man med det egentligen? Känns lagom bra att ha gått miste om det alltså. Någon av er som ska på någon modevisning i veckan? Tell me! Puss, kram.



2 favoriter

2010-08-14 @ 01:23:13



                                                                                                 2 favoriter ur garderoben (arkivbilder)

Blev visst en oplanerad bloggpaus här, jag ursäktar så mycket för det. I brist på annat att visa så visar jag 2 arkivbilder på två av mina absoluta favoritgrejer i min garderob. Nämligen mina bruna kilklackar (h&m 2008) och slitna jeansshorts (h&m, köpta i våras). Älskar att skorna kommer fungera utmärkt även i höst, älskar verkligen kilklack! Vad tycker ni?



Ph by dan martensen

2010-08-10 @ 21:06:45


Jag älskar allt med den här bilden. Ljuset, motivet och fjädrarna som är pricken över i:et. Stunning! Annars då? Blogglusten är inte på topp, men jag hoppas på en bättre bloggdag imorgon. Under tiden kan ni ju alltid passa på att klicka er in på denna blogg, apbra. Hörs imorgon!



Bättre sent än aldrig

2010-08-09 @ 20:04:22
Gamla frågestundssvar som jag glömt bort att publicera, here we go!

Hur länge har du varit modeintresserad? Sedan jag startade bloggen ungefär. Innan det brydde jag mig inte alls, gick iklädd piggelingröna brallor och chockrosa tröjor med glitter på, bokstavligen. Fast då var jag ju i och för sig 11-12 år gammal så det är väl förståeligt.

Vilken linje ska du läsa till hösten? Samhällsvetenskapliga linjen med inriktning media (journalistik och webbdesign), ska bli riktigt kul!

Vad gör du studerar el arbetar, isåfall med vad? Börjar ettan på gymnasiet till hösten, kommer då läsa det jag nämnde i ovanstående fråga. Ser fram emot det.

Hur lång är du? Runt 170 cm skulle jag tro.

Skulle du hellre använt samma tandborste som din farfar eller slickat rent toalettstolen? Haha fräschaste frågan ju! Jag hade nog hellre slickat toalettstolen..

Vem är det som gör din design? Jag själv designar bloggen och fixar headern, men personen som fixar bloggen enligt mina önskemål är Frida (LÄNK)

Finns det någon låt som du aldrig tröttnar på? Finns många sådana låtar, Kent - Döda vinkeln, M och Utan dina andetag bland annat.

Har du några syskon? Japp, en lillebror på 10 år.

Vad får du i månadspeng? Jag får mitt barnbidrag, alltså runt 1000-lappen.

Hur gammal är du nu? 15 fortfarande. Blir 16 den 28/11.

Har du några kroppskomplex? Att ljuga och leka god förebild är inte riktigt min grej, så jag ska vara rak och ärlig istället - JA, det har jag. Men de har börjat försvinna så småningom, det finns faktiskt viktigare saker här i livet än att noja över kropp och utseende.

Färgar du ditt hår eller är det så fint naturligt? Det är helt naturligt, tack så mycket!

Om du fick drömma fritt om din framtid hur skulle den se ut då? Då skulle jag driva en lite smått känd modeblogg, ha någon modesida i t.ex sofis mode, veckorevyn eller ELLE, ha en egen talkshow (webb-tv, som bella tyra show ungefär), jag skulle ha en pojkvän, en lägenhet på kungsholmen och så skulle jag resa mycket.

Vad fick dig att börja blogga? Jag ville ha någonstans att skriva av mig, hade funderat på att starta en blogg sedan ett tag tillbaka. Var uttråkad en dag och så bestämde jag mig slutligen för att ta tag i saken.

Nämn 3 saker du inte klarar dig utan? Min kamera, laptop och musik (läs: kent)

Ditt/dina livs bästa ögonblick/stunder? Alla ögonblick/stunder som inkluderar Kent. Blogawards 09 är också något jag sent kommer glömma.

Vad gillar du för klädstil? Sånt i stil med det jag visar upp här i bloggen. Jag gillar även folk som inte är rädda för att sticka ut, med en fulsnygg klädstil som man beundras över men samtidigt inspireras av. Folk som experimenterar med färger, mönster och material. Såna ser jag upp till och gillar!


Autumn favourites

2010-08-09 @ 15:50:44



                                                           Bilder från: Sanna Kumlin

Ruskigt fin skinnjacka (fårullsskragen) och ett par fantastiskt fina boots. Precis såhär vill jag se ut i höst. What else? Senaste numret av ELLE och den medföljande trendbibeln ligger här oöppnade och väntar på mig, så det är precis vad jag tänker ägna mig åt just nu. Hörs latero!



Dagens detaljer

2010-08-08 @ 19:50:20



Detaljer/dagens: Kornblått linne jc (44 kr), korsörhänge fr. glitter, leopardleggins

Ett misslyckat försök till någonting som skulle bli en dagens outfit fick istället bli "dagens detaljer", antar att det är bättre än ingenting alls. Nu ska jag sluta slöa vid datorn och försöka få något vettigt gjort, ha en fin kväll. Over and out!



Mönstrat linne

2010-08-08 @ 00:06:10



                                               Mönstrat linne, 129 kr på h&m (tips!)

Har inte haft någon vidare blogglust idag, det har regnat i princip hela dagen och jag har varit trött. Men det blev i alla fall en sväng förbi ikea, kom hem några galgar och en rund papperslampa rikare. Känns bra, riktigt bra. Ett nytt linne har jag också. Hej pastej! 



Missjuniversum.com

2010-08-07 @ 00:54:04


Ny telefon, hemklickad för 199 kronor på missjuniversum.com



It doesn't even matter

2010-08-06 @ 16:42:34


Ny tröja från h&m, gamla shorts från lindex.

Några tips på vad jag kan blogga om? Något ni vill se mer/mindre av i bloggen, några särskilda önskemål? Kommentera det här inlägget eller maila mig på [email protected], puss och kram.



Dagens inköp

2010-08-04 @ 23:33:45



Har shoppat loss idag, kom bland annat hem med denna tröja. Ynka 199:- på ginatricot, gosig mysig och varm. Örhängena köpte jag på glitter för småpengar, och nej de är inte menade som någon religiös symbol. What else? Nä, ingenting faktiskt. Hörs imorgon eller så, puss!



4 RINGAR

2010-08-02 @ 23:21:23


Avlång/silvrig: Fått av mamma, döskallering från glitter, den runda är köpt på h&m

I brist på annat så får ni 4 av mina ringar att vila ögonen på. Någon favorit? Nu blir det pistageglass + O.C i vardagsrumssoffan, är som fast. Galet bra tv-serie det där. Vi hörs imorgon amigos, ska försöka få in en outfitbild eller två då också. Men tills dess: Take care!



HÖSTINSPIRATION

2010-08-01 @ 00:05:57


Jacket/jacka from theory, transparent singlet/linne from h&m (out of stock), pants/byxor sass & bide, a classic pair of dr martens (kängor) and red lipstick/läppstift from face stockholm 

Nyckelord inför hösten: Djurmönstrat, skinn, transparent, grövre kängor & röda läppar = fin combo. Ungefär såhär vill jag se ut till hösten. I alla fall något åt det här hållet.