Inspiration

2013-11-29 @ 23:32:00


På önskelistan

2013-11-24 @ 14:26:12
Jag fyller år den 28/11 och önskar mig i vanlig ordning på tok för många och dyra saker. Här har ni ett urplock!


Paristips?

2013-11-18 @ 14:59:00
Från den perfekta skjortan och utdöd vänskap till noll inspiration. Så kan det bli ibland! Hur mår ni, vad gör ni? Jag bokade nyligen en resa till Paris med en kär vän. Förhoppningsvis väcker staden inspirationen till liv igen! Är aspepp. Tänkte gå i Carrie Bradshaws spår och besöka platserna som hon besöker i de två sista Sex and the city-avsnitten, vara så där allmänt klyschig och häva i mig croissanter, crêpes, baguetter och macarons. Shoppa, vara turistig... Vad finns det mer att göra i Paris under december månad? Några tips?


Om en gammal vän

2013-11-11 @ 00:40:00
Kom att tänka på en gammal vän jag hade. På hur hon skulle reagera om jag hade berättat allt, allt, ALLT som har hunnit hända under åren som vi har varit frånskilda. Jag misstänker att hon läser det här nu (jag kan se detaljerad statistik på min blogg, hon läser med största sannolikhet) men jag kan ju inte vara helt säker.
 
Anyhow.
 
Ni som är på väg att förlora en kär vän eller kanske redan har gjort det - det blir bättre.
Man gråter, ältar och är ledsenförbannadförtrivladarg. Men sedan blir man glad igen,
vare sig man väljer att kämpa för det lilla som lever kvar eller redan har gett upp.
 
Hej om du läser. Jag är oerhört glad och tacksam för den tiden vi hade, alla 13 år, men inser nu att vi är, eller var, alldeles för olika för att det skulle kunna hålla. Vi växte ifrån varandra, helt enkelt. Och det var därför det aldrig höll, trots att min kärlek till dig var enorm. Ibland räcker inte det. Tänk att ibland räcker inte ens kärleken.
 
Om jag skulle gå tillbaka till det vi hade i dagsläget? Nej.
Den där vännen blir som en expojkvän till slut, hur sorgligt det än må låta.
Man kommer över det man hade och man går vidare; lämnar plats för nya människor i sitt liv.
Och tur är väl ändå det.


Perfekta skjortan

2013-11-10 @ 22:51:00
Jag har funnit den perfekta skjortan. Det är inte en klassisk vit, utan en himmelblå! Jag älskar den. Kan verkligen inte tänka mig ett bättre plagg att slänga på sig när klädpaniken bryter ut. Finns att klicka hem här