Sånt som jag vill ha..

2010-09-30 @ 19:34:00



Ett kollage med mina senaste "cravings" som man så fint kallar det i bloggvärlden. Med andra ord - här har ni några riktigt snygga materialistiska ting som jag mer än gärna skulle vilja ha hängandes i min garderob, i mitt smyckesträd eller stående på min skohylla. Men man kan ju inte alltid få som man vill, eller hur? Dessutom har jag börjat samla på cd skivor vilket kostar en del det med.. Men - på tal om annat! Missa inte Kenza & Tyra show ikväll, det tänker definitivt inte jag. Har sett fram emot premiären hur länge som helst nu, ska bli riktigt kul att se! Hörs lite senare ikväll efter showen.



Falling deeper by the hour

2010-09-29 @ 20:53:00


                                                                                                                                Weheartit.com



Today's favourite

2010-09-28 @ 22:22:35



Jag har aldrig varit något direkt fan av fårullskragen, men denna jackan gillar jag faktiskt extremt mycket. En klar fempoängare enligt mig, det var kärlek vid första ögonkastet! Ett plus i kanten för att den är varmfodrad, man vill ju inte frysa under senhösten framåt vintern. Finns att köpa för strax under tusenlappen på topshop.com eller i butikerna. 



I'm back

2010-09-28 @ 17:04:50


Efter en otroligt lång (men välbehövlig) bloggpaus är jag nu redo att sätta igång med bloggandet igen.
Kan inte utlova någon superuppdatering, men minst 2 inlägg om dagen blir det i alla fall. Tjoho, nu kör vi!


Bloggpaus på obestämd tid

2010-09-14 @ 15:15:17


Jag har bestämt mig för att ta en kort paus från bloggandet under ett par dagar. I högerspalten finns det en "Följ mig på bloglovin"- knapp som jag rekomenderar er att klicka på ifall ni inte vill missa när jag är tillbaka. Talk to you soon! xx



Dagens ha-begär i form av..

2010-09-11 @ 14:17:10



.. Ett par skor såklart! Från scorett, ca 899 kr. Hjälp vad snygga!



Bloggtorka

2010-09-10 @ 22:12:25

Ph. unknown

Bloggtorka, bloggtorka och åter bloggtorka. Vissa dagar kan något så enkelt som att blogga kännas så obegripligt svårt. Därför vänder jag mig nu till er - Vad vill ni se mer av här i bloggen? Uppskattar både positiv och negativ respons, bara att tuta och köra så att säga. Uppskattar varenda liten kommentar jag får ska ni veta! xx


En gudomligt god smoothie

2010-09-09 @ 19:50:36



Björnbär, 1 banan, havredryck, kardemumma och ev. lite honung

Mixa ihop det här och du får en otroligt god smoothie! Kanske bloggens onödigaste inlägg? Nä, men den var så himla god så jag kände att jag borde tipsa om den här. Riktigt nyttig är den ju dessutom, inte illa det! Gillar ni smoothies?



Kodak easyshare Z8612IS

2010-09-07 @ 17:43:49


Jag har bestämt mig för att sälja min nuvarande kamera - ja, du läste rätt. Det är inget fel på den, det är bara det att jag velat ha en systemkamera i åratal och det känns som att det slutligen är dags, men först behöver jag göra mig av med denna. Lite snabb info om kameran kommer här!

8.1 megapixel, 12x optisk zoom. Vid köp av denna kamera ingår batteriet (som jag fick köpa till för ca 300), laddaren, ett band (så att man kan ha kameran runt halsen) och även en försäkring till ett värde av ca 400 kronor. Jag tänkte mig 1000 kr för kameran inkl. frakt. Vid intresse - maila mig! [email protected]



Hemklickat från h&m

2010-09-06 @ 19:13:33


Klickade hem dessa två tidigare idag. En kavaj (som förövrigt är galet mycket snyggare i verkligheten) samt ett skosmycke. Ni lär få se kavajen på så småningom när den väl anlänt. Åh vad jag älskar nätshopping!     



V magazine #67

2010-09-06 @ 13:46:03


Picture: V #67 Fall 2010 Photo: Mario Testino. Bild funnen via Karoline

Marc Jacobs och Lady Gaga på V’s senaste omslag. Hon är cool den där Gaga!



Ny bloggdesign

2010-09-05 @ 22:46:53

Sååå, nu är den nya bloggdesignen på plats! Vad tycks? All cred till Frida, vet inte vart jag skulle tagit vägen utan hennes hjälp! Nu blir det mycket roligare att blogga också, så räkna med bättre uppdatatering! *Glad_tjej_94*


Fint från budgetkedjorna

2010-09-05 @ 13:55:40


Lite fint från bl.a h&m, lindex och cocoo. Hyfsat billiga priser, väldigt snygga grejer. Har ärligt talat aldrig varit särskilt överförtjust i ponchos, men denna med dragkedja och luva tycker jag faktiskt var rätt fin. Annars då? Ni kanske minns att jag skrev något om en ny bloggdesign/total makeover för ett tag sedan? Ja, den kommer upp här ikväll. Stay tuned..



Leopardhuvud

2010-09-04 @ 21:25:25


Har inte lyckats ta mig upp ur sängen på hela dagen, har haft feber och varit allmänt trött och seg. Svininfluensan kanske? Jaja, här har ni i alla fall en bild på mitt senaste inköp, en ring från jc för cirkus 60 spänn. Like?



Frågor & svar

2010-09-02 @ 22:32:01
DU ÄR BÄST! Kan du inte blogga mer/oftare? NI är bäst! Jag ska försöka bättra mig på den fronten, men ibland säger hjärnan bara stopp och jag kommer inte på någonting alls att blogga om, därför kan det bli lite dött här vissa dagar.

Vilka är dina absoluta favoritbloggar? Behöver inte vara inom mode. Bland storbloggarna är favoriterna Kissies och Egoinas blogg. Störtsköna tjejer!

Vad fick dig att börja gilla kissie & köpa en fika med henne? Jobbigt att man ska behöva förklara sig ang. kissie hela tiden, haha.. Jag har varit ett fan av henne sedan 08-09 ungefär, varför? Hon står upp för sig själv, låter ingen trycka ner henne. Ja, hon kör sitt eget race helt enkelt! Dessutom är hon jävligt snygg, underhållande och en jättegullig tjej förövrigt. Hon ÄR snäll, inse fakta!

Hurdan är du som person? Pratglad, energisk och.. Snäll, faktiskt! Nästan FÖR snäll (naiv) ibland, förlitar mig på folk alldeles för lätt och öppnar upp mig alldeles för fort.

Vilket/vilka plagg skulle du kunna döda för just nu? Återkommer med ett kollage asap.

Vilket är ditt favoritplagg i din garderob just nu? Måste nog säga mina boots, monsterklackarna och mitt mönstrade linne

Var har du köpt den lilarutiga skjortan? På dressmann, 1-2 år sedan.

Berätta om din första puss? Jag var tokkär och pussen var.. Jäkligt trist! Tänkte typ "jaha, var det allt?" haha.

Hur ser din drömkille ut? Såhääääär!

Jag väger 55 kg och är bara 160 cm lång känner mig jätte tjock. Jag bryr mig inte vad andra tycker om mig men om vad jag tycker om mig själv. Har du något tips på hur man kan gå ner i vikt? Alltså.. Nä. Jag vill inte bidra till att du blir alldeles svag i kroppen av minskade portioner (att du inte får i dig alla näringsämnen), gick själv ner i vikt på fel sätt så att säga. Förlåt.

Varför visar du inte ditt ansikte på bilder? Men det gör jag väl? Inte på alla bilder, men jag kluddrar ju inte för ansiktet i paint eller så..


Dagens favorit

2010-09-02 @ 14:34:04


Sitter och svarar på era frågor i skrivande ögonblick (eller ja, ungefär) och svaren kommer upp om cirkus 2-3 timmar, så ni vet. I väntan på svaren från frågestunden: En inspirationsbild!