KNITTED AND COZY

2010-07-31 @ 01:59:29



Jag har shoppat en del på sistone, men vid närmare eftertanke så har jag ingen stickad tröja att gosa i till hösten (som förövrigt börjat närma sig).. Denna gillar jag, får minsann ta mig en närmare titt imorgon när jag beger mig ut på ytterligare en shoppingrunda. Finns att köpa på h&m för ynka 249 kronor. Helt klart värd att spana in, eller hur? Bild från karinbylund



NEW WEDGES

2010-07-29 @ 22:13:59


199 kronor, hm.com

Klickade hem dessa för 1-2 veckor sedan, and here they are! Billiga, bekväma och framförallt snygga. Kilklack, mocka och dragkedja - allt i ett. Och som sagt: skrämmande billiga. 



Mini semester

2010-07-26 @ 16:00:00


Tidigt på lördag morgon anlände vi (jag, mamma, pappa och lillebror) till kolmårdens vildmarkshotell för en 3 dagars vistelse. Såhär såg det ut vid hotellreceptionen, cozy.


Utsikten från hotellreceptionens balkong. Grått och vått.


Jag tog säker minst 110 bilder på den här kaffekoppen. Den här bilden blev nog bäst.


En surikat, nästan så söt att jag ville stoppa ner lillen i väskan och ta med hem.


En snöleopard + 12x optisk zoom på kameran resulterade i det här fotot.

Vädret var lika trist alla dagar, inget mig emot alltså.. Regn kan faktiskt vara mysigt.



2 FINA FRÅN..

2010-07-20 @ 19:54:54



Klickade mig precis in på weekdays hemsida och såg att skinnvästen här ovanför (ord. pris 800 kronor) och skjortan (ord. pris 400 kronor) nu reas ut för ynka 200 kronor (!) styck. Har velat ha en liknande väst hur länge som helst, så galet fint med en grå munkjacka under. Lite wang-feeling över det hela. Kan ni möjligtvis gissa er fram till vem som ska till weekday imorgon?



DETAILS

2010-07-19 @ 17:48:41





Nu måste jag städa. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag, inte okej. Blogg you later!
 



Lycka på hög nivå

2010-07-19 @ 13:59:00


Jag kan inte förstå det, att om ynka 3 dagar ska jag se bandet jag avgudar på scen igen, bandet bestånde av 4 män som jag bokstavligt talat skulle kunna dö för: Joakim, Sami, Markus och Martin. Jag kind of längtar ihjäl mig, är så galet lycklig.



ACNE ADMIRE, FALL 2010

2010-07-16 @ 14:06:42


                                                                     ph. Karoline
 
I'm sorry about the bad update! Ska försöka få in minst ett inlägg om dagen i alla fall. Och skorna här ovan - ja, det finns inte så mycket att säga. Antingen så älskar man de eller så hatar man dom, finns inget däremellan. Eller jo förresten, hatkärlek. Vad jag känner för dessa är nog hatkärlek, de är som en blandning mellan gaga's galna (på ett bra sätt) skor och ett par höstskor från dinsko av den allra extremaste sorten. Men nu vill jag höra era åsikter peeps!



MUFFINSBAK

2010-07-13 @ 16:09:18


Fick lite tråkigt och bestämde mig för att baka muffins (väldigt länge sedan sist), slutresultatet kan ni skåda här ovan. Receptet hittar ni HÄR, rekommenderas starkt!



MODEKUNGEN.SE

2010-07-12 @ 14:58:15


Jag gillar den här a lot. Vet inte varför jag dras till fulfina grejer, men det kan bero på att de i slutändan brukar se bra ut på. Den här finns även i guld och går loss på 400 kronor!



TIPS!

2010-07-10 @ 23:10:23


Tänkte bara tipsa alla om dessa ringar som finns för ett litet pris på H&M. Perfekta att använda som utfyllnad tillsammans med andra ringar. Spring och köp! 39,50:- på h&m divided



JAG FÖR NÅGON DAG SEDAN

2010-07-09 @ 14:46:46



Slitna jeansshorts, svart cardigan, nitring (som ni ska få titta närmare på) & nudiefärgad topp från h&m, gladiatorsandaler (gamla) från skopunkten, kedjehalsband från lindex.



DREAMCATCHERS

2010-07-08 @ 00:39:14


Finfina örhängen från topshop. Kan visserligen tycka att det blev lite för mycket med alla fjädrar (ser ju nästan lite ut som en fågelvinge) men annars är de grymma! Vad tycker ni?



BODY

2010-07-07 @ 00:32:17



Dagens shoppingtur resulterade bland annat i en svart body med djup ryggurringning. Ynka 129:- på ginatricot, inte illa det. Leopardstrumpbyxorna är något år gamla från topshop. Godnatt!



TUSEN TACK

2010-07-06 @ 21:20:28
Hey! Till att börja med, super stort TACK för de finfina kommentarerna till inlägget nedan, betyder så otroligt mycket. Bra att många av er tog till er av det jag skrev och tänkte om, det var en del av syftet med inlägget. Förövrigt så har jag shoppat idag, så bilder på något eller några utav plaggen kommer upp inom 1-2 timmar kanske. Måste hinna ta ett par fina bilder först, så hörs vi snart igen. Lots of love, ni är så fina. ♥


DET ÄR EN SJUK VÄRLD VI LEVER I

2010-07-05 @ 14:07:12


62 kg


51 kg


Jag är precis hemkommen från läkaren. Jag lider tydligen av järnbrist och läskigt lågt blodtryck. En hastig viktnedgång på hela 11 kilo har lett till allt detta. Nu har jag bestämt mig för att skita i hela den här gå ner i vikt - grejen, jag tänker leva livet fullt ut och faktiskt ÄTA. Jag hade gärna velat minska i vikt ytterligare ca 5-6 kilo, men om jag måste uppoffra min hälsa för att nå drömvikten - då står jag hellre över.

Måste även passa på att säga att hela den här bloggvärlden (eller världen över huvud taget) är screwed up. Allt ska vara så perfekt, photoshopat eller ej, alla ska vara så himla smala och snygga, med eller utan photoshop och smink. Vissa är naturligt vackra och smala, och visst avundas vi med lite mindre tur dessa människor. Men att utsätta sig själv för det som jag gjort är fan inte bra.. Jag var på gränsen till att utveckla en ätstörning, men jag satte stopp för det i god tid - tack och lov för det.

Det är läskigt hur man kan utveckla en fobi för celluliter, fettvalkar och lite större storlekar. Det är skrämmande hur hjärntvättad man blir av att klicka sig in på så många bloggar dagligen - särskilt som 99% av tjejerna är så läskigt perfekta i sina bloggar. 

Hur som helst - jag stöttar och främst förstår er som vill gå ner i vikt. MEN gör det på rätt sätt! Att stoppa ner fingrarna i halsen, knarka bantningspiller och hoppa över måltider är INTE rätt sätt. Jag själv har varken knarkat bantningspiller eller stoppat ner fingrarna i halsen (eller okej, kanske någon enstaka gång men jag lyckades inte få upp nåt). Hur som helst så är jag hellre några kilon tyngre och frisk så jag slipper svimma hela tiden (det var därför jag gick till läkaren från första början - jag har nämligen ovanligt lätt för att svimma).

Och nä, det handlar inte om att jag "var fet" och bantade ner mig tills jag blev nöjd och nu känner att jag kan äta vad jag vill. Handen på hjärtat - jag VILL gå ner mer. Man blir fan aldrig nöjd, och jag är så jäkla trött på att hela tiden behöva tänka på vad jag äter. Så från och med idag skiter jag i det. Det tycker jag att ni också ska göra, och snälla.. Sluta jämför er med andra! Det hela blir bara en ond cirkel och det KAN inte sluta bra. Den eviga jakten på perfektion är som sagt EVIG, för man kommer inte till en punkt då man vaknar upp, ser sig i spegeln och känner sig jävligt nöjd helt plötsligt. Förutom om du här och nu bestämmer dig för att du ska tänka så varje gång du ser dig i spegeln - från och med nu, från och med idag.



JUST SOME INSPIRATION

2010-07-02 @ 18:19:52





topshop, kavaj - la garconne, halsband - h&m, bilder - columbine & whitney port/source unknown



Frågestundssvar

2010-07-02 @ 00:52:00

Hur länge har du haft Kissie som din idol och varför? Vet inte riktigt hur länge, men det är ett tag. Jag tycker att hon är jävligt tuff och modig som står upp för sig själv, som står för det hon gör och som, trots att hon är så hatad av många, fortsätter vara den hon är. Så jävla starkt av henne! Hade jag fått så mycket skit på mig som hon faktiskt får så hade jag nog brytit ihop. Dessutom är hon otroligt vacker, underhållande och skön till personligheten.

Vill du operera brösten bara för att Kissie har gjort det?
Nej, inte bara därför. Jag tycker det är kvinnligt och snyggt med stora bröst, så det är därför. Men inget är helt bestämt än, har ju faktiskt några år kvar på mig att fundera.

Vad tycker du om rökning/alkohol? Håller du på med något av det?
Nepp, varken eller. Rökning är äckligt och onödigt, alkohol smakar pyton men jag har ingenting emot det. Dricker dock inte själv, förstår liksom inte varför man ska dricka om man är 15?

Är du samma person i verkligheten som du framstår i bloggen? Om inte, hurdan är du? Jag har inte riktigt tänkt på hur jag framstår i bloggen. I verkligheten är jag pratig, hyper, knäpp och helt enkelt roligare! I bloggen framstår jag nog som en seriös, modeintresserad tjej. Ja du, jag vet inte... Får videoblogga nån gång snart så får ni se mitt riktiga jag.

Nämn 3 saker du absolut inte klarar dig utan? Min kamera, mina fina vänner och kent.

Färgar du ditt hår eller är det så fint naturligt? Det är helt naturligt, tack så mycket!

Du har en så bra blogg, men ändå uppdaterar du sällan. Varför? Tack så jättemycket, vad glad jag blir! Ärligt talat så har jag inte riktigt insett att folk bryr sig överhuvudtaget, haha. Men jag ska skärpa mig! Ibland kommer jag bara inte på någonting att skriva, så om ni läsare har några roliga tips/idéer - tell me, så ska jag se vad jag kan göra. 

Det finaste hos en kille, vad är det enligt dig? Personligheten, håret, ögonen och leendet.

Vad gör dig glad/ledsen? Jag blir lätt glad, småsaker kan verkligen få mig att le! Era kommentarer, mina fina vänner, känslan av att ha utökat sin garderob med +1 plagg. Ledsen blir jag när någon jag älskar visar sig vara ett rövhål (ursäkta uttrycket) eller helt enkelt är dum i huvudet och totalt skiter i mig.

Jag tycker du borde göra ett videoinlägg om dig själv, kan du göra det? Absolut! Vad vill ni veta? Kommentera i det här inlägget så ska jag se vad jag kan göra!