Happy birthday to me

2010-11-28 @ 00:19:04Överraskad

2010-11-25 @ 15:54:41


Blev väldigt överraskad när jag scrollade ner på blogg's startsida och fick syn på mitt kollage. Har varit på startsidan kanske 5 gånger nu, blir lika glad och överraskad varje gång! Nu ska jag alldeles snart göra mig i ordning och åka iväg och köpa mig en ny kamera. Latero!


Tattoologist

2010-11-21 @ 13:52:56
Jag blir så otroligt sugen på en tatuering när jag ser sånt här. 2 år kvar, sedan är det min tur!Shoppingtime

2010-11-20 @ 11:30:00


Morning! Ska till stan och shoppa om en liten stund, underbart. Berättar mer om dagen när jag kommit hem, förhoppningsvis då aningen fattigare. Måste hålla utkik efter en ny, bra och inte alltför dyr kamera också. 
Den ska helst inte kosta över 2000 och inte heller vara för klumpig, komplicerad eller stor. Några tips?           Önskelista #2

2010-11-17 @ 22:26:20

 
Halsduken, laptopfodralet/börsen finns att köpa på monki, skjorta från modekungen, halsband h&m, kaninlampa missjuniversum, tuggummiautomat och mugg lagerhaus, kudde, smyckesträd och tidningsställ från åhlens.Bla, bla, blah

2010-11-11 @ 21:33:42
Jag har inte bloggat på en hel vecka. Vart jag hållit hus? Jag har nördat mig framför habbo, något jag älskade som 9 åring. Inte riktigt okej med tanke på min ålder kan tyckas, men äh. Det är ju kul! Jaja, det jag egentligen skulle säga är att jag är tillbaka inom 1-2 dagar.

Annars då? Sitter och halvt följer en dokumentär om sverigedemokraterna. Så himla pinsamma och okunniga, usch. Hur fan kan man döma en person utifrån etnisk bakgrund, sexuell läggning och/eller ursprung? Så himla dumt och onödigt att dra alla över en kam. Jaja, hörs om någon dag eller två! PUSS


Första november

2010-11-03 @ 23:11:36Ett videoinlägg från 1:a november i brist på annat att lägga upp... Bloggtorka =(Frågestundssvar #1

2010-11-02 @ 00:22:11
Din blogg är bäst, kan du förklara varför? Tusen tack, vad gullig du är! Jag vet faktiskt inte, tror folk gillar att det är rätt mixat här i bloggen, lite (mycket?) kläder, en del foton, lite text, musik.. En skön mix helt enkelt! Och så tror jag att många kentare dras hit också faktiskt, för att de kan relatera till mig.

Vad lyssnar du på förutom kent? Och så undrar jag om du tycker om falukorv? Utöver kent tycker jag om Death cab for cutie, Lykke li, Veronica maggio, Regina spektor & Amanda jenssen b.la. Soundtracket till filmen juno är också fantastiskt bra, älskar det. Falukorv är väl helt okej.

Kan inte du skriva lite mer om musik tex lägga ut några låtar då och då?
Självklart kan jag det, tycker bara sånt är kul!

Vilket gymnasium och vilken linje går du på? Går samhällsvetenskapliga linjen med inriktning media (journalistik/webbdesign) på huddinge gymnasium.

Hur skulle du beskriva din klass? Trivs du i klassen? Älskar din blogg! Tack gullis! Klassen jag går i är väldigt liten (16 pers), väldigt sköna människor som man kan känna sig avslappnad med. Jag trivs väldigt bra, och med studenten i sikt blir det svårt att vara något annat än glad och på gott humör.

Hur mycket shoppar du för i månaden och hur gick du ner så mkt i vikt? Det beror väldigt mycket på från månad till månad men det brukar väl bri strax över tusenlappen skulle jag tro. Angående viktnedgången så minskade jag mina portioner, ersatte dem med gröt och smoothies, tog piller och drack mycket vatten. Inte bra alls egentligen, men det funkade för mig. Inget jag rekommenderar er att göra dock, det går ofta överstyr och innan med vet ordet av så har man fingrarna nerstoppade i halsen.

Hur har du råd med allt du köper varje månad? Studiebidraget åker rakt ner i fickan varje månad, utöver det brukar mamma och pappa vara generösa och betala det mesta åt mig. Dessutom är jag riktigt dukig på att fynda, sakerna jag köper kostar oftast inte mycket alls.