White light moment

2011-03-29 @ 17:41:00


Goddagens människor! Halvligger i vardagsrumssoffan med datorn i knät och lyssnar på Britneys nya. Tänkte mest visa er den här bilden som jag tog alldeles nyss. Modell, fotograf och bildredigerare - me. Nu ska jag plugga.



Alexander wang f/w 11

2011-03-27 @ 17:23:02

Kollage snott härifrån

Åh vad jag älskar det här! Minus polotröjan, jag tål inte polotröjor. Kan vara något bland det fulaste jag vet.
Men silverkjolen, tjocktröjan (i både den ljusare och den mörkare färgtonen), långklänningen och skorna älskar jag.


Vit spets

2011-03-24 @ 20:39:19





På min inköpslista: Vita spetsshorts från bikbok, 200 kr. Ska ge mig ut på jakt efter dessa nu i helgen, fantastiskt fina nu till våren. Hämtade förresten ut min H&M beställning tidigare idag, är supernöjd med allting. Bilder kommer snart!



Five facts

2011-03-20 @ 20:27:00


1. Jag har enormt stort förtroende för vuxna människor av någon underlig anledning. Träffar jag en vuxen människa för första gången öppnar jag lätt upp mig för personen i fråga, medan jag har jättesvårt att lita på folk i min egen ålder.

2. Jag älskar att provocera! Driver gärna med människor och spelar dummare än vad jag egentligen är, vilket kan vara orsaken till att en del människor ser mig som en allmänt dum eller "blond" tjej. Dock är jag inte en sådan person som gillar att vara dödligt seriös, skrattar mig hellre genom livet.

3. Jag är oerhört pedant. Mina kläder hänger i färgordning, mina böcker ligger i fina högar, mina skor står välsorterade på vita boxar, sängen måste alltid vara bäddad och jag hatar damm. Kan vara svårt att tro eftersom jag kan vara världens lataste, men jag hatar att ha det ostädat! Blir så mycket gladare av att ha det rent och fint.

4. Jag skulle hellre dö än leva ensam. Min största mardröm är att leva utan barn, familj eller vänner. Tänk er ett isolerat liv där man lever helt ensam utan någon att prata eller umgås med. Dör hellre!

5. Jag är jätteglad och positiv som person! Det kanske inte framgår så bra i bloggen, men jag ler och skrattar en hel del. Min tandställning har fått se världen många gånger med andra ord, haha. Ett gott skratt förlänger livet! Right?


Hemklickat

2011-03-17 @ 18:57:11



Jag är skuldsatt, urfattig och dum i huvudet. Klickade precis hem kläder för drygt en tusenlapp. Lyxfällan nästa?
Förutom detta köpte jag bland annat en puderrosa, vippig klänning och en blus med volanger. Bilder kommer!



H&M magazine

2011-03-16 @ 21:10:28

Ur senaste numret av H&M magazine

Älskar det vita, virkade med hippieinfluerade inslag (syftar på fransarna). Lät jag som en typisk modebloggare nu? Haha! Har fortfarande inte något särskilt kul att dela med mig av, bättre uppdatering väntar imorgon. Hej hej!


Make a wish

2011-03-14 @ 19:27:26


Listen up! Vad vill ni se i bloggen? Frågan är alltså inte vad ni vill se mer eller mindre av, utan vad ni vill se över huvud taget. Bilder från min vardag? Bilder på hur mitt rum ser ut numera? Mina ringar? You name it! Tipsa på om vad jag kan visa eller skriva om i framtida blogginlägg så blir jag jätteglad. Bloggtorka, ni vet? Not so fun.

PS - Borde jag byta ut min header/piffa till bloggen lite? Känns som att det är på tiden.


This weekend

2011-03-13 @ 23:00:33


Jag har haft en fantastiskt bra helg som spenderats med min fina familj, släkt och vänner. I lördags mötte jag upp sötaste Carita för lite shopping. Sedan köpte vi fika och satte oss ute i solen och pratade. Så sjukt härligt! Man känner verkligen att våren är nära nu. Att lite ljus och värme kan göra så mycket! Framåt kvällen blev det melodifestivalen -mys med Nora. Idag har jag mest umgåtts med min familj, men sånt är också fint. Vad har ni gjort? Haft en bra helg?


Most wanted

2011-03-11 @ 23:54:24



Jag vet att det har varit en himla massa tjat om pasteller, det minimaliska, stilrena vita och våren. Svårt att låta bli då jag längtar på tok för mycket, för i vår vill jag gå klädd i ljusa pasteller och glada färger. Fransar, vilda mönster och uppiggande glada accessoarer! Men ja, i det här kollaget är det ju mest pasteller som ni ser. Tycker det är så fint!



Homemade shorts

2011-03-10 @ 23:12:51

Köpte den här t-shirten inne på Bikbok förra veckan. Tycker om den riktigt mycket, älskar att den är sliten och lite åt det rockiga hållet! Shortsen är ett par avkapade gamla jeans.


I'm in love

2011-03-10 @ 15:34:22



Hemma hos http://gynning.net/

Låter bilderna tala för sig själva, behöver nog inte säga så mycket.


Semmeldagen

2011-03-08 @ 20:02:20

God och glad semmeldag! Eller fettisdagen som det egentligen heter. Se nu till att mumsa i er mängder av just era favoriter, vad det nu kan vara. Choklad kanske? Kinderägg? Glass? Jag älskar de tre sistnämnda, semlor är jag inte speciellt överförtjust i. Men jag äter dom ändå, känns nästan som ett måste att göra det just idag.


Springfeelings

2011-03-08 @ 13:30:00


Bustier och skjorta - H&M. Mockashorts - Bikbok. Örhänge(n) - Nelly.com

TUSEN TACK för era fina ord i inlägget nedan! Blev alldeles varm inombords, ni är så fina. Ska försöka få in minst två inlägg om dagen i fortsättningen. Annars då? Såhär har jag sett ut idag. Var lite tveksam till om jag skulle skippa skjortan eller inte, men den fick hänga på! Har man en pösig underdel ska man ju helst köra på en tight överdel, men
i det här fallet tyckte jag att det blev rätt bra ändå. Vad tycker ni?


Born this way

2011-03-07 @ 17:17:53


Frågestunder i all ära - men nu har jag ett par frågor till er bloggläsare! Vilka är ni egentligen? Ålder, hemstad, intressen? Ni får jättegärna berätta lite om er själva, sånt är ju alltid kul. Varför läser ni min blogg - fördelar och nackdelar med bloggen? Ni får gärna berätta hur länge ni följt min blogg och hur ni hittade hit. Puss och kram!



Fem favoriter

2011-03-04 @ 23:25:24
      
Ett solklart modemåste i vår: Den vita skjortan. Kan tipsa om denna fina som finns på weekday för drygt femhundra spänn. Du matchar den enklast med en hatt alternativt ett par solbrillor, ett starkt rosa läppstift och klumpiga klackar.


Puderrosa

2011-03-03 @ 17:17:08


Efter ett smärtsamt besök hos tandregleraren tidigare idag sprang jag in på H&M och köpte dessa plagg som jag reserverade redan igår. En puderrosa, smått transparant skjorta samt en bustier i samma färgton. Riktigt fint
till våren! Hur jag tänker bära dessa får ni se nångång snart. Ett starkt rosa läppstift fick följa med hem också.



Andra mars

2011-03-02 @ 20:10:00



Veckans shoppingtips

2011-03-01 @ 23:58:00



Har skannat igenom alla möjliga sorters webshopar på jakt efter vårfräscha plagg - här är mina utvalda favoriter.
T-shirten finns att köpa på monki för cirkus åttio spänn (tips!) och resterande plagg kommer ifrån bikbok, h&m,
weekday och forever21.com



Dagens detaljer

2011-03-01 @ 18:03:50




Kavaj - h&m, t-shirt - ginatricot, mockashorts - bikbok, klackar - din sko, rosring - tyskland.

Provfotade lite med min nya kamera idag. Här har ni en outfit i väntan på fler bilder! Blev tvungen att kapa huvudet då min näsa såg ut som en jäkla banan, haha! Men som sagt, bjussar på fler bilder senare. x