Sienna jumpsuit

2014-10-29 @ 20:34:00
Jag har samlat på mig ett gäng byxdressar över tid och måste säga att jag älskar varenda en. Senaste tillskottet i samlingen är denna. Älskar den figursydda överdelen och de inbyggda kostymbyxorna nedtill. Halvdan bild, men man ser ju lite i alla fall. Här kan ni klicka byxdressen om ni vill!


Kopparmani

2014-10-15 @ 18:08:00
Om ni är lika kopparfrälsta som jag kan jag varmt rekommendera er att titta in på Lagerhaus, där jag köpte ljusstakarna ovan häromdagen. Älskar dem. Om ni förresten vill se mer inredning i bloggen, hojta till!


Autumn wishes

2014-10-15 @ 15:51:00
Hösten är min absoluta favoritårstid när det kommer till kläder. Dova färger, mörka dofter, stora halsdukar och mer därtill. Visserligen är inte allt i kollaget typiskt höstigt, men om man tänker lager-på-lager under de lite soligare höstdagarna så funkar det åtminstone ett tag till.
Högst upp på min önskelista just nu står ett par svarta, vida byxor, en randig tröja och t-shirt, halsduk från Acne, svarta converse eller fina boots och en god parfym. Eftersom jag ändå är så dålig på att hålla i pengar så tänkte jag försöka investera i få men högkvalitativa klädesplagg i höst. Halsduken slår jag nog till på redan nästa vecka, den här veckan kommer en hel del gå åt kurslitteratur...


SparHotel i Göteborg

2014-10-01 @ 00:02:03
Jag vet att det här ligger lite utanför min bloggnisch, men jag vill tipsa er om ett prisvärt hotell. SparHotel har två hotell i Göteborg, Majorna och Gårda. Hotellen är billiga men med hög standard och kvalitet. Själva beskriver de hotellen som prisvärda och bekväma boenden med närhet till det mesta.

När jag checkar in på hotell vill jag oftast bo relativt enkelt, billigt men ändå hemtrevligt och bekvämt. Jag spenderar hellre mina pengar på annat än boende - t.ex. shopping och nöjen. Är ni likadana tycker jag definitivt att ni ska ge SparHotel en ärlig chans! När jag åker till Göteborg nästa gång vet jag i alla fall var jag ska bo (och att jag ska dansa till Håkan Hellström), någon som känner sig manad?